RO Study
👤
Andreeakleo
Andreeakleo
23-11-2015
Matematică
a fost răspuns
Cum aratam ca doi vectori sunt egali?
Răspuns :
Pisi56
Pisi56
23-11-2015
cand au aceelasi sens ,directie si lungime atunci 2 vectori sunt egali
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2/5 Din Lungimea Unui Dreptunghi Au 48 M. Iar Latimea Lui Este Cu 17 Mai Mare Decat Un Sfert Din Lungime. Aflati Perimetrulma Ajuta Cinevamultumesc
Diferenta Dintre Douanumere Este 800 Iar O Jumatate Din Nr Mai Mic Este De 4 Ori Mai Mica Decat Celalalt Nr , Aflati Nr.
Noaptea Aflândute Intr'o Odaie Intunecată,observi pe peretele Opus Ferestrei Deplasarea petelor Luminoase provenite De la Farurile Unui Automobil In Directia De
Perimetrul Unui Teren De Sport Este 224 M Afla Lungimea Si Latimea Terenului Stiind Ca Latimea Este Cu 8 M Mai Mare Decat 1/3 Din Lungime
Un Muncitor Avea De Efectuat Un Nr. De Piese. În Prima Zi A Lucrat 2 Supra 6 Din Nr. Pieselor, A Doua Zi 3 Supra 6 Din Nr. Lor, Iar A Trei A Zi A Lucrat Restul
Care Sunt Avantajele Legarii In Serie A Becurilor?
Hey! Am Nevoie De O Mica Povestire Foarte Simplista Despre Ce Am Facut De Paste! De Ex Am Stat Acasa...la 12 Am Fost La Inviere! Cateva Prop!
Explica In Maximum 5 Rânduri Semnificativă Versurilor:Sunt Ani Si Ani...dar Astăzi Unde-s Copiii Guresi? Unde-i Oare/Copila Ce Privea Uimita La Curcubeiele De S
Daca Marim Un Nr. De 5 Ori Si Apoi Scadem Din El 70, Obtinem Treimea Acelui Nr.Cat A Fost Numarul?
Salut Va Rog Mult Sa-mi Ajutati Am De Scris O Compunere In Limba Engleza Cum Am Petrecut Eu Vacanta De Paste!