RO Study
👤
Luc2000
Luc2000
23-11-2015
Matematică
a fost răspuns
suma a doua nr nat pare este divizibil cu 2
Răspuns :
Annemaryb2003
Annemaryb2003
23-11-2015
2;4;6;8
si faci 2+2=6 div cu 2
4+4+8 div cu 2 si tot asa
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Stiind Ca 60 La Suta Dintr-un Nr Este Egal Cu 48 La Suta Dintr-un Alt Nr,demonstrati Ca Cele 2 Nr Sunt Direct Proportionale Cu 4 Si 5 Repede, Va Rog!
O Compunere Despre Un Oraș Din Viitor
Fie Triunghiul Dreptunghic ABC,cu M( a) Determinati Lungimile Laturilor Triunghiului. b) Calculati SinB+cosB. Am Nevoie Urgent!!! Multumesc ;)
Un Turist Parcurge Cu Trenul 174 Kilometri Si Mai Are De Parcurs Cu Autocarul Un Sfert Din Drum Pentru A Ajunge La Destinatie.Cati Kilometri Are De Parcurs In T
Propoziții Despre Trandafir.Propozițiile Trebuie Sa Înceapă Cu Literele D E F I R Fiecare Propozitie Cu Litere Sa.
Cum Se Face Un Rezumat?Explicați Corect Dramatical Pentru A Efectua Exercițiul.
Ma Puteti Ajuta Si Pe Mine Va Rog?Gasiti-mi Si Mie Niste Simulari Pe Care As Vrea Sa Rezolv Fiindca Luni Am La Romana Si Joi La Matematica Cel Mai Bun Raspuns V
Formuleaza Cateva Enunturi In Care Sa Explici Care Obiecte Se Pot Scufunda In Apa.PS. Este Tema La Stiintele Naturii!Vă Rog Mult, Ajutați-mă!!
Scrieți Prop. Cu Toate Funcțiile Sintactice Ale Pronumelui La Genitiv Si La Dativ....va Rog Ajutati-ma!!!?❤
Cand Adela Avea 7 Ani ,Daniel Era De 3 Ori Mai Mare. Acum Daniel Are 28 De Ani.Cati Ani Are Adela?