RO Study
👤
Anonim
Anonim
23-11-2015
Matematică
a fost răspuns
Calculați
a)-7+!-3!-(-4)-5=
b)-2-!-5!+(-6)-(-2)=
Răspuns :
Danacika
Danacika
23-11-2015
a)-7+!-3!-(-4)-5= -11
b)-2-!-5!+(-6)-(-2)=-1
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Realizează Un Eseu Despre Tema Iubiri
Now Student B: Ask Stundent A. -to Compare Two Films He/she Has Seen This Month. Ofer 30p +coroana.Va Rog!!
O Compunere Despre Orasul In Care Am Crescut (Baia Mare) Va Rog Una Expresiva (dau Coroana)
Cum Se Numește Statul(federaţia) Din Care Face Parte Emiratul Dubai,undese Află Bujkalifa Și Insulele Artificiale Palmier? Vă Rog Ca Sunt In Pauza Și Peste 1 Or
Tiberiu Are Figurine Lego Și Figurine De Sticla.Pana Acum Are In Total 48 De Figurine.Cate Figurine Lego A Colecționat Tiberiu Dacă Figurinele Sunt De Doua Ori
Cum Se Afla (n-2)!, (n-3)!, Dar (n+2)! Sau (n+3)! ? Nu Prea Am Inteles... Ma Poate Ajuta Cineva?
Explică Cauza Ce Determina Schimbarea A 2 Anotimpuri (secetos Si Umed) In Zona Savanei! Va Roooooog!!! REPEDE!!!!
Un Test Contine 25 Intrebari.pentru Fiecare Raspuns Corect Se Acorda 6 Puncte,iar Pt Unul Gresit 0 Puncte,iar Daca La O Intrebare Nu Se Indica Nici Un Raspuns ,
40% Din Elevii Unei Clase Prefera Limba Engleza,32% Dintre Ei Perfera Matematica Iar Restul De 7 Elevi Prefera Informatica.Cati Elevi Sunt In Clasa? Cati Elevi
Compunere Cu Titlul "Floarea Mea Preferata" De 20 De Randuri. Va Rog Mult De Tot !!! Dau Coroana !!!