RO Study
👤
Dorian4
Dorian4
23-11-2015
Biologie
a fost răspuns
titlul testelor incare personajele sunt elevi
Răspuns :
Pastel1
Pastel1
23-11-2015
intrebarea trb pusa la romana
Answer Link
Frumusetepura
Frumusetepura
23-11-2015
LA Scoala...:)...pup's
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Redacteaza O Compunere Intre 2 Culori Care Isi Disputa Importanta In Lumea Inconjuratoare/in Natura ( 20-25 Randuri ) 2. Redacteaza O Compunere Narativa Cu T
Rewrite Following Sentence Using Can Could Can't , Couldn't 1. Did You Find Erin At The Party? 2.Timmy Didn't Understand What The Teacher Told Him. 3. Do You S
Buna Brainly Am Nevoie De Ajutor:In Jurnalul Pentru Vacante Putem Scrie Ori Ce . Eu M-am Gandit Sa Scriu Din Ce Sunt Facute Anumite Lucruri .Intrebare :Din Ce
Vreau Si Eu Va Rog Un :atribut Adjectival Exprimat Prin Adjectiv Pronminal Demonstrativ:,:atribut Adjectibal Exprimat Printr-un Adjectiv Derivat La Prefix:,:com
Vă Rog Ajutați.ma La Exercițiul 7 Și. .8 Dau Coroana
Ex 4 Va Rog Dau Coroana Multumesc
Vreau Intelegerea Textului - Ghicitoare De Tudor Arghezi Si La Mijoc De Codru... De Mihai Eminescu
Ce Rol Au Virgulele In Aceste Propozitii: " In Ochii Tai, Straino, Aduni Melancolie." Si " Pentru Toti Oamenii Care Traiesc, Viseaza Si Mor Mai Departe"....
(256×6)+36÷4-264=??va Rog Sa Mă Ajutați!
Buna Dimineata , Cand Imi Spune " Ilustreaza 2 Marci Lexico-gramaticale Ale Prezentei Eului Liric In Text ? Cum Le Gasesc ? Si Apropo , Daca Se Poate La Toate 3