RO Study
👤
Talentatu
Talentatu
23-11-2015
Limba română
a fost răspuns
ce parte de vorbire este nazdravan ?
Răspuns :
Alexsnagov
Alexsnagov
23-11-2015
adjectiv
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
Popenco
Popenco
23-11-2015
adjectiv deoarece raspunde la intrebare ce fel de?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Exercitiul 6...........
Suma A Trei Numere Naturale Este 68.Al Doilea Număr Este Cu 25 Mai Mic Decât Primul.Al Treilea Număr Este Cu 5 Mai Mic Decât Al Doilea .Afla Numărul Cel Mai Mar
III. Transcrie Pe Caiet Litera Corespunzătoare Variantei De Răspuns Pe Care O Apreciezi Ca Fiindcorectă.1 Glucoza, Combustibilul Corpului Uman, Conţine În Molec
Precizați Valoarea Morfologică Și Cazul Funcția Și Substantivul Din Enunțul Dat -Ei Ii Par Ciudate Cadourile Pentru Andrei
Mic Decit NU .Cătălin 9. Determinați Numărul Întreg Care Este: (:) A) De -2 Ori Mai Mic Decât Opusul Numărului Întreg 36 B) De 4 Ori Mai Mic Decât Opusul Număr
5. Află Produsul Dintre Jumătatea Numărului 16 Și Sfertul Numărului 16.şi
4. Numerotează În Ordine Întâmplările Care Se Petrec În Text: Ana A Pus Pe O Crenguță O Vulpe De Plus, Toți Ai Casei Au Început Să Decoreze Bradul. Мл Bradul E
Ex 1 Complecteaza Schemele De Mai Jos Cu Atributurile Care Sa Raspunda La Intrebarile Date Sania Care ? Ce Fel De ? A Cui? Ana A Loat Masinutele Care ? Ce Fel D
Va Rog Ajutați-mă La Acest Exercițiu, Este Tema Și Nu Știu, Și Nu Prea Am Înțelese Passivul....
Compară 3 Supra 8 Și 6 Supra 8, 7 Supra 8 Și 2 Supra 8