RO Study
👤
Dany54
Dany54
23-11-2015
Limba română
a fost răspuns
Cuvinte inrudite pentru frumos
Răspuns :
Patri13
Patri13
23-11-2015
frumusel , frumosi , frumusica
Answer Link
Mih2007
Mih2007
23-11-2015
mandru, falos, chips
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ciorăpel A Pescuit Stavrizi,guvizi Si Hamsii ,in Total 238 Pești.Stiind Ca 114 Nu Sunt Hamsii,iar 223 Nu Sunt Stavrizi ,afla Numărul De Pești Din Fiecare Specie
Să Se Scrie Un Program Care Citeşte De La Tastatura Două Numere Întregi Şi Determină Suma Lor Multumesc!
Nu Bagati In Seama La Imperfect. Am Scris Cand Ma Grabeam. Nu Cred Ca E Corectm Va Rog Mult. Am Nevoie De Ajutor
Alcătuiește Enunţuri Cu Cuvintele :rastit ,lighioana Cucoana ,secară
1. Determinati Cifrele A Si B (a>b) Stiind Ca Numarul 6ab Este Patrat Perfect. 2. Doua Numere Sunt Invers Proportionale Cu 7.5 Si 30, Iar Media Lor Aritmeti
Cofetarul A Pregătit Pentru Petrecere Brioșe Si Broscuțe, În Total 149 De Prăjituri. Câte Prăjituri Din Fiecare Fel A Pregatit, Știind Ca Brioșele Sunt Mai Mult
Numarul A Este De 4ori Mai Mare Decat Nr B .Daca Suma Celor Doua Nr Este 15 ,afla Numerele
Adunam La Un Numar 18. Rezultatul Îl Împartim La 3 Si Noul Rezultat Îl Înmultim Cu 5. Ultimul Rezultat Îl Scadem Cu 16 Si Obtinem 34. Care Este Numarul?
1.Triunghiul ABC Este Isoscel,cu [AB] Congruent Cu [AC],D Apartine (AB),E Apartine (AC),astfel Incat DE||BC.Sa Se Demonstreze Ca: a)Triunghiul ADE Este Isoscel
Sa Se Calculeze Raza Cercului Circumscris Triunghiului ABC, Stiind Ca BC=10 Si Masura Unghiului BAC Este De 60 Grade.