RO Study
👤
Nicoboss
Nicoboss
23-11-2015
Limba română
a fost răspuns
care sunt sensurile cuvantului vrajitorii
Răspuns :
Ynda
Ynda
23-11-2015
vrajitorii=magicienii,astrolog
nu cred ca-i prea bine da na..........
Answer Link
Kenya
Kenya
23-11-2015
Vrajitorii=magicieni. vrajitorii=magii,farmece. Vrajitorii sunt oameni cu un har deosebit. Baba-Cloanta a facut niste vrajitorii teribile.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1 Identifică Substantivele Din Al Doilea Vers Din Textul Dat, Precizând Cazul Si Functia Sintactică A Acestora
Scrieți Doua Perechi De Numere Întregi Care Sunt Sunt Soluții Ale Ecuației X - 3y = - 4 (Am Nevoie Și De O Mica Explicație, Căci Nu Înțeleg)
Find The Number And Say.A Bird Has Got Two Legs,One Bird, Two Legs.Six Birds, 12 Legs.A Spider Has Got Eight Legs,One Spider, Eight Legs.Two Spiders, 2 Legs.An
Marea Neagră Se Află În Partea De Sud Est A Țării Noastre Are O Suprafață De Decât A RomânieiMarea Neagră Are O Suprafață De Câți Kilometri Mai Mare Decât A Rom
Se Citește Un Număr Natural N (n≥2) Și Se Cere Să Se Scrie Numărul Divizorilor Care, În Descompunerea În Factori primi A Lui N, Apar La O Putere Impară. Exemplu
VA ROG MULT AM NEVOIE DE EA AZI Fie Triunghiul ABC Dreptunghic, M(
Ecuaţiile 2 - 3x = 5 Şi A(x - 1) - A = 6 Sunt Echivalente. Aflați-l Pe A. Ajutatima ,vă Rog Frumos!!!Dau Coroană!!!!
Urgent!!! Un Motor Electric Dezvoltă O Putere Egală Cu 1,8 KW.Care Este Costul Energiei Electrice Consumată De Motor În Timp De 8 Ore.Dacă Randamentul Lui Este
7. Complète Les Phrases Ci-dessous Par Le Pronom Possessif Convenable.. Mon Mari Est Ingénieur. (Ton Mari)est Pilote.• Ma Fille Est Très Gentille. Ta Fille)est
Rezumat Va Rog Dau Coroana