RO Study
👤
Severian
Severian
22-11-2015
Matematică
a fost răspuns
Construiti o linie frina inchisa cu 5 laturi
Răspuns :
Issabele
Issabele
22-11-2015
sper ca te-am ajutat .................:)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4. Scrieti Succesorul Si Predecesorul Celui Mai Mare Numar Natural De Doua Cifre Dinstincte 5. Scrieti Cel Mai Mic Numar Natural De Trei Cifre: A] Distincte
Cate Nr De 3 Cifre Distincte Se Pot Forma Cu Elementele Multimii (0,1,2,3,4,6,7,9), Sugerez A Se Rezolva Cu Aranjamente Rezolvarea Profei Arata Cam Asa Aranjam
Am Nevoi De Un Text Sa Fie Tradus În Engleza,vrem Sa Închiriem O Casa Și Se Cere O Referință Despre Noi Adică Cum Suntem Dacă Lucram Dacă Suntem Serioși Curați
Exprima-ți Opinia, În Aproximativ 50-60 De Cuvinte , Despre Următoarea Afirmație A Nevestei Taietorului De Lemne :Vai Ce Fericiți Am Fi Fost Dacă Am Fi Avut Măc
,,...pe Cer Albastru,in Zarea Departata, La Rasarit,sub Soare, Un Negru Punct S-arata, E Cocostarcul Tainic In Lume Calator, Al Primaverii Dulce,iubit Prevestit
Clasa A-V-a Merge In Excursie La Barcelona Cu Avionul. Consideram Taxele De Aeroport&combustibil : 149 Euro /pers. Limita De Bagaje De Cala Este 20 Kg Si 0,
Aflați 2 Nr Naturale Știind Că Suma Lor Este 13
Compusul Organic In Care Exista Pe Langa Legaturi Covalente Si Legaturi Ionice Este: metanul clorura De Metilen acetatul De Sodiu tetraclorura De Carbon -argume
La Garmisch-Partenkirchen Te Poti Plimba Cu Trasura.Ti-ai Propus Sa Nu Ratezi Ocazia.Imagineaza Un Dialog Intre Tine Si Vizitiu,prin Care Incerci Sa Afli Mai Mu
A,b€N 500=2^a+5^b A+b=? €- Apartine N- Multimea Nr Naturale ^- La Puterea