Răspuns :
a-b=357
b=357-148
b=209
a-209=357
a=357+209
a=566
V:566-209=357
a=566
b=209
b=357-148
b=209
a-209=357
a=357+209
a=566
V:566-209=357
a=566
b=209
a-b=375
a=b-148
inlocuim a din prima formula a-b=357 adica
b-148-b=357
si dupa aceea calculezi b, apoi dupa ce il afli il inlocuiesti b-ul in formula a=b-148, afland astfel a-ul
a=b-148
inlocuim a din prima formula a-b=357 adica
b-148-b=357
si dupa aceea calculezi b, apoi dupa ce il afli il inlocuiesti b-ul in formula a=b-148, afland astfel a-ul