RO Study
👤
Caracterizeaza
Caracterizeaza
22-11-2015
Limba română
a fost răspuns
caracterizati un cîine
Răspuns :
AndiWasHere
AndiWasHere
22-11-2015
Cainele meu se numeste Tudi,este un caine micut, dar plin de energie. Coada lui se invarte ca un motoras.Este un caine maroniu si are ,,botosei,, albi in picioare, este un caine si foarte loial deasemenea.El ar face orice pt mine!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1) Aflati Nr De Laturi Ale Unui Poligon Regulat Care Are Suma Masurilor Unghiurilor Egala Cu : a)1080 De Grade b)1440 De Grade c)1800 De Grade 2)Aflati Nr De La
Va Rog Sin Suflet Ex 1 Si 2, Dar Daca Sar Putea Si Explicatia , Nu Direct Raspunsul !
Un Agricultural A Pregatit Pentru Piatra 313 Kg Legume Cantitate De Castraveti Reprezinta Triple Cele De Ardei Si In Acel As Timp Este Cu 25 Kg Mai Mic Deci
Din Livada Bunicului Au Fost Recoltate Fructe Astfel:mere 246kg,nuci 199kg Mai Puține Decât Mere,iar Pere Cât Diferența Dintre Mere Și Nuci. Câte Kg De Fructe A
Se Da Sirul Cu Termeni Pozitivi (an)n>=0 Prin Relatiile: a0=2; A1=16; An+1^2=an*an-1, Oricare Ar Fi N>=1; Limita Sirului An Este: A. 1; B. 2; C. 4; D. 8;
Explică Rolul Perechii De Virgule În Secvența : Tot Așa,lună,și Eu .
Care Este Cazul Si Functia Sintactica Pentru : in Jurul ( Se Roteste In Jurul Sau ) inaintea ( Merge Inaintea Mea )
Suma A Trei Numere Este 200 Să Se Afle Numerele Știind Că Suma Dintre Primul Și Al Doilea Este 146 Iar Suma Dintre Al Doilea Și Al Treilea Este 118
Buna Ziua! Ma Poate Ajuta Cineva? Trebuie Sa Fac Un Site, In Site-ul Meu Trebuie Sa Pun Niste Poze, Dar Nu Stiu Cum Sa Fac Sa Am 2 Imagini Pe O Linie, Adica Sa
REPEDE Se Considera Expresia E(x)= (1/x-1 - 1/x+1 + 1/x^2-1 ) : 3/1-x^2 . Aratati Ca E(x)=-1