RO Study
👤
Andreea20o3a
Andreea20o3a
22-11-2015
Matematică
a fost răspuns
o,5x+1=3 x={2,3,4} cine stie
Răspuns :
Deni14
Deni14
22-11-2015
0,5x=2
x=2/0,5
x=4
il treci pe 1 in partea stanga si apoi imparti cu 0,5
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Automobil Parcurge 38,5 Km In 30 De Min. Ce Distanta Va Parcurge Automobilul In 3 Ore Daca De Va Deplasa Cu Aceeasi Distanta?
M-am Gandit La Un Numar N. Am Adaugat Numarul 9; Rezultatul L-am Impartit La 3. Am Obtinut Astfel Catul 3. La Ce Numar M-am Gandit? Sunt La Segmente
Am Nevoie De Un Text Despre Mama. Cei Doresc De 8 Martie De Jumate De Pagina\
A) Scrieti Toate Fractiile Ordinare Cu Numitorul 7, Cuprinse Intre 3 Supra 7 Si 11 Supra 7 . b) Scrieti Toate Fractiile Ordinare Cu Numaratorul 7, Cuprinse I
Alcatuieste Propozitii In Care Cuvintele I O Si Lui Sa Aiba Diferite Valori Morfologice . Precizeazale.
Aflati Produsul Dintre Succesorul Nr 9 Si Rasturnatul Nr 55. Va Rog Sa Ma Ajutati Rapid!!
Intr-o Cresa S-a Consumat La Micul Dejun 1/3 din Cantitatea De Lapte Pe Care O Aveau, Cu2/4 Din Rest S-a Pregatit Desertul Pentru Masa De Pranz, Iar 16 Litri Au
Suma A Trei Numere Este102 .Al Doilea Nr Este De Doua Ori Mai Mare Decat Primul.Iar Daca Il Impartim Pe Al Treilea Cu Al Doilea Obtinem Catul 2 Si Restul 25
Determina Importanta Respectarii Igienei Coporale - Facto Important Pentru Pastrarea Si Consolidarea Sanatatii. ajutatima Va Rog
De Ce Vitoria Lipan Este Personajul Principal Al Romanului Baltagul