RO Study
👤
Soranuka
Soranuka
22-11-2015
Matematică
a fost răspuns
a+a=b
b+b=c
c+c=d
d+15=31
Va rog ajutatima
Răspuns :
FedoIS69
FedoIS69
22-11-2015
d+15=31 =>
c+c+15=31/-15
2c = 16/:2
c=8
=> b= 8:2=4
=> a= 4:2=2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Observați Modelul Și Scrieți Formă De Fracție Numerele Raționale
Se Considera Nr . Întreg M Și A,b Aparțin Q Cuprinse Intre M Și M+1.a) Arătați Că |a-b| <1b) Aratati Că A Și B Au Aceeași Parte Întreaga C) Daca |a-m|=|a-b|=
Comparați : a) 42 Cm Pătrați Cu 324 Mm Pătrați b) 52 Dam Pătrați Cu 0,1 Ha c) 0,04 Dam Patrati Cu 400 Dm Pătrați d) 43 Ari Cu 0,043 Km Pătrați Va Rog Ajutati-ma
Îmi Asociază Și Mie Cineva Cartea "Bunica Mi A Spus Sa Ți Zic Ca I Pare Rau" Cu O Alta Opera.Va Rog Repedee!!
VA ROG DAY COROANA CAT MAI REPEDE!!!!!!!! Reprezentati Multimea Prin Enumerarea Elementelor Si Aflati Cardinalul Ei
Va Rog Ajutați-mă Cineva Urgent Dau Cite Coroane Vreți Și Inimi Numa Ajutați-mă Va Rog Mult
Sorin, Cartea Şi Calculator În După-amiaza Unei Zile De Toamnă, Aproape Lipit De Tastele Calculatorului, So- Traseului. Ocolea Cu Multă Uşurinţă Toate Rin Gonea
Un Exemplu De Nr Cuprins Intre 2 Si Radical Din 5
Treimea Lui 24 Se Înmulțește Cu 9 . Rezultatul Se Aduna Cu 70 .Noul Rezultat Se Înmulțește Cu 15. Cât Ai Obținut
Citeşte Problema. Scrie Schema Şi Rezolvă Cu Justificări Şi Prin Exercițiu Fiecare Dintre Cele 27 Buchete Se Formează Din 5 Trandafiri Albi Şi 4 Roz. Câte Flori