RO Study
👤
Anaias
Anaias
22-11-2015
Istorie
a fost răspuns
CE E UN ZEU,CARE ERA CEL MAI IMPORTANT ZEU LA GRECI?
Răspuns :
Xxixx
Xxixx
22-11-2015
Cel mai important zeu la greci era Zeus, zeu este o divinitate pe care il venerau oamenii.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salutare Brainly, Imi Puteti Da Niste Dovezi Din Text Ca Ela Gheorghidiu L-a Inselat Pe Stefan? Va Rog, Am Nevoie Pentru Un Proiect.
La Cel Mai Bun Si Rapid Raspuns Dau Coroana Formulează O Părere Prin Care Să Explici De Ce Imperiile Coloniale Au Fost Interesate Să Controleze Teritorii Din Am
Am Nevoie Urgentt!!materia:geografie.Va Multumesc Mult De Tot De Ajutor!Dau Puncte..
Imi Poate Spune Cineva 5 Proppzitii Cu I-a Va Rog Frumos
Va Rog Sa Mi Spuneti Cate Secunde Are O Ora
Cu Ce Corp Geometric Se Aseamănă Un Zar?
8. Incercuieşte Litera A, Dacă Afirmația Este Adevărată, Sau Litera F, Dacă Este Falsă. a. Acțiunea Relatată Este Reală, Deoarece Este Povestită De Către Cel Ca
43 Ai O Bancnotă De 100 Lei. Faci Cumpărături De 34 Lei>> Cum Poţi Primi Restul De La Vânzător?>> Scrie Cel Puţin 6 Posibilități Folosind Numai Banc
5p 4. Se Consideră Rombul ABCD În Care Diagonalele AC Și BD Se Intersecteazăîn Punctul O. Perimetrul Rombului Este Egal Cu 100 Cm , Iar Distanta De La PunctulA
CivicaCerinta: Precizează Drepturile Sugerate De Imagini Și Îndatoririle Corespunzătoare. Va Roggg!