RO Study
👤
IoanaIarina
IoanaIarina
22-11-2015
Limba română
a fost răspuns
Imbulzesc sau inbulzesc?
Răspuns :
Аноним
Аноним
22-11-2015
Varianta corecta este:imbulzesc
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pune Paranteze Rotunde In Exercițiile De Mai Jos Pt. A Obține Rezultatele Date 4×25+3×100-50 = 1250
Exercitiul 16 Va Rog
2 Cuvinte Cu Schimbarea Valorii Gramaticale Din Textul Suport Va Rog. Multumesc In Avans
Fie A B Și C Trei Numere Direct Proporționale Cu 3 5 Și Respectiv 7.a) Demonstrați Că A+c=2bb) Aflați Numerele Știind Că A La A 2-a Minus B La A 2-a Plus C La A
Precizează Funcția Sintactică A Cuvintelor Subliniate , Mentionand Partea De Vorbire Prin Care Se Exprimă : CE Loc Mai Ocupa POVESTILE În Viața Noastră ?
Cum Arata Compusul 2,5 Dibenzil 1 Ciclopentanol?
Fie A B Și C Trei Numere Direct Proporționale Cu 3 5 Și Respectiv 7.a) Demonstrați Că A+c=2bb) Aflați Numerele Știind Că A La A 2-a Minus B La A 2-a Plus C La A
Un Om De Zapada Are 10kg. El Se Topeste Cu 0,2 % Pe Minut . Masa Lui Dupa 2 Minute Este ... Kg
Un Kmol De Gaz Ideal Este Încălzit La Presiune Constantă De La T1=17 Celsius Până La T2=75 Celsius. Cunoscand Indicele Adiabatic= 1,67 Si R=8314, Calculați Vari
Cuvantul "semnificatiile" Are Acelasi Sens Cu "a Arata"?Am Nevoie Sa Formulez In Propozitie "a Arata". Va Rog Sa-mi Spuneti Repede Am Nevoie Urgent La Tema.