RO Study
👤
Rusuvintu1
Rusuvintu1
21-11-2015
Matematică
a fost răspuns
cum se scad fractiile
Răspuns :
Croco14
Croco14
21-11-2015
Se aduc fractile la același numitor (sper ca e bine )
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Trebuie URGENT Problema Aparitii2(#108) De Pe Pbinfo: Cerinţă Să Se Scrie Un Program Care Să Determine Numărul De Apariţii Ale Primei Cifre În Scrierea Unui
Redactează O Compunere De 10 – 15 Rânduri Despre Vacanța De Vară. Tu decizi Dacă Va Fi Un Text Narativ Sau Unul Explicativ. Este Importan
Tema La Engleza Urgent Dau 55 PuncteDau Coroana
Vreau Parte De Vorbire,cazul Si Functia Sintactica Cuvintelor Care,fidela,a Crea!!! Soarta O Aruncă Până La Urmă E Decisivă Pentru Viitoarea Creatoare Care Va
Determinați Cel Mai Mare Număr Natural De Trei Cifre Distincte Două Câte Două, Care Are Suma Cifrelor Egală Cu 20 Va Rooogg Repedeeeeee
O Pisică Parcurge 2 M Făcând 3 Sărituri Întru Un Minut Face 30 De Sărituri Câți Metri Parcurge În Două Minute Repede Am Mâine Dau Cinci Stele Și Coronița
14 Pe 4 La Puterea 2
Analizeaza Tabelul Periodic Si Raspunde La Urmatoarele Intrebari :a)Ce Au In Comun Atomii Elementelor Situatia Grupa 1 (A)?b)Ce Au In Comun Atomii Halogenilor?c
Va Rog Sa Ma Ajutati Am Nevoie Urgent!Va Voi Da Coroana!Va Rog Frumos Repede !
Cine Îmi Zice 10 Reguli Ificiente Pentru A Nu Răspândiți Noul CoronaVirus Ii Dau Coroana Și 8 PuncteMultumescVa Rog Cât Mai Repede