RO Study
👤
Dancasiuflaviu
Dancasiuflaviu
21-11-2015
Matematică
a fost răspuns
Calculati: 23°24'31''*3
Răspuns :
Andrey180903
Andrey180903
21-11-2015
70° 13' 9"...........
Answer Link
Madalina1124
Madalina1124
21-11-2015
23*3=69
24*3=72
31*3=93
Raspuns: 70 de grade,13 min,33s
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4 Complète Avec D'abord/ Ensuite/ Puis/ Après/enfin Pour Remettre En Ordre Les Séquencesci-dessous. Écris Le Texte Dans Ton Cahier.Les Élèves Sont Entrés En Cla
Găsiți Substantivele Din Poezie Și Precizatile Cazul. De Ce Nu Le Cresc Copacilor Picioare Sa Cutreiere Pământul Și Animalelor Sa Le Creasca Rădăcini?De Ce Nu R
Va Rogggg Din Suflet Am Mare Nevoie Dau Coroana Și 50 Puncte Mulțumesc Anticipat Va Rog
Un Pătrat Se Împarte În Trei,că In Figura Alăturată.daca Perimetrul Fiecărui Dreptunghi Este Egal Cu 24 Cm.afla Perimetrul Pătrat Lui.
Ioana Are 36 Creioane Colorate, Iar Sora Ei Are De 6 Ori Mai PutineCate Creioane Colorate Au Cele Doua Surori?
ACTIVITATE PRACTICĂ 5. Impreună Cu cumpărături. 50 Ml - 20 Ml O Cl + 10 Cl pregatesc Trei Vase De Mărimi diferite, Cu Capacitatea Mai Mare de 11. • Se Consemnea
Salut Am Niste Cuvinte Si Trb Sa Spun Daca Este Adverb De Timp,de Mod Sau De Loc,poate Fi Si Adjectiv.Cuvintele Sunt:magic,diferite,mare,ușor,atent,incet,apoi.
Va Rog Am Nevoie De Acest Exercițiu Imi Trebuie Mâine La Școală!
La Teza La Matematică De Pe Semestrul Al Doilea Elevii Clasei 5b A Obținut Notele Înregistrate În Tabelul Următor Precizează Numărul Elevilor Din Clasa A V-a B
Transcrise Din Fragementul De Mai Jos Trei Substantive Cu Functii Sintactice Diferite Pe Care Le Vei Preciza" Stiu Bacania Din Colț, De Unde Mama Ne Cumpără Cov