RO Study
👤
Dumys
Dumys
11-09-2014
Matematică
a fost răspuns
9-2(5x+4)<21 . Multumesc
Răspuns :
Martulyca
Martulyca
11-09-2014
9-2(5x+4)<21
9-10x -8<21
-10x+1<21
-10x<21-1
-10x<20/ :10
-x<2 / · (-1)
x>-2
x∈(-2,+infinit)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Diferenta A Doua Numere Este 15 .Daca Le Impartim,obtinem Catul 2 Si Restul 7 .Care Sunt Cele Doua Numere?
Un Obiect Se Scumpeşte Cu 25% Ajungând Să Coste 253000 Lei. C) Care Ar Fi Fost Prețul Inițial Dacă În Locul Scumpirii Cu 25% Ar Fi Fost Două Scumpiri Succesive
O Păpușă Un Robot Și O Mașinuța Costa 106 Lei.cat Costa Fiecare Jucărie Dacă Păpușă Este De Trei Ori Mai Scumpa Decât Robotul Și Încă 3 Lei Iar Pentru S-a Plăti
Scrie Patru Propozitii In Care Sa Folosesti Substantive Propii In Cazuri Diferite Avand Functie Sintactica Diferita. Precizeaza Cazul Si Functia Sintactica Va
Scrie În Spațiul Punctat Din Dreptul Fiecărei Cifre Denumirea Caz Și Fs Mea A Răspuns La Întrebarea Mea
Ajutatima Va Rog La Ex 3 CA Nu Inteleg Va Implor CHIAR NIMENI NU MA AJUTA VA ROGGGGGGGGGG
Aflati X €N Astfel Încât 32 Supra 2x+4 Este Sub Unitara
Exerciţiul Din Imagine
Из Колоды Карт (36) Вытаскивают На Удачу 5 Карт. Найти Вероятность Того, Что Выпадет 2 Туза И 3 Шестёрки.
Fata Lui Gazi-Osman Grivița Poartă-n Colan Joacă Fulgerii Pe El. Alelei ! De L-aș Lua , Înapoi Nu L-aș Mai Da ! Mândra-n Cale Mi-au Ieșit, Doru-n Mine-a