RO Study
👤
Fcxws
Fcxws
20-11-2015
Matematică
a fost răspuns
aria unui romb cu lung diagonalelor De 4 m si 13 m
Răspuns :
Аноним
Аноним
20-11-2015
Aria romb=d1*d2/2 Aria romb=4m*13m/2 Aria romb=2m*13m Aria romb=26 metri pătrați Sper ca te am ajutat !!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Sa Mă Ajutați!Știu Că Trebuie Folosit Un Grafic.
Un Automobilist A Parcurs În Trei Zile Un Drum Cu Lungimea De 892,5 Km. În Fiecare Zi A Parcurs O Distanță Dublă Față De Ziua Precedentă. Determinați Distanţele
Fiul Vânătorului Rezumat De O Pagina Mica De Caiet
5. La Functionarea Motorului Otto, Se Produce Lucru Mecanic In Timpii: A) 1; C) Toti Timpii; B) 3; D) 3 Si 4. 6.La Functionarea Motorului Diesel, Se Produce Luc
Să Redactăm Lucrați În Perechi. Citiți Textul Dat, Apoi Rezolvați Sarcinile Asociate, Din Dreapta. Este Seară. Cerul Albastru Este Stropit Cu Stele Aurii. Pe Bo
Istoria Banilor Tradusa In Franceza
Alui. -0 Ela Avea Obrajii Trandafiri/trandafirii Din Cauza Ermoge Tata Mă Ajută Să Întind Instalația Cu Beculete Aur 3. Transformă Adjectivele, După Model: Blân
După Ce În Prima Zi A Parcurs 30% Dintr-un Drum Şi A Doua Zi Încă 25% Din Rest, Unus Callior I-au Rămas De Parcurs Pentru A Treia Zi 600 Km. Ce Lungime Are Tot
Varianta 1 Test Suma 1. Fie /: Q→ R. F(x)=-=x+4 Precizați Cele Trei Elemente Ale Functiei F Este Reprezentat Graficul Functiei
Desparte În Propoziții Frazele Date Şi Analizează Propozițiile, După Modelul Dat. A. Se Întoarse¹/ [şi Tot Orbocăind Prin Zăpada²/ [ce] Cădea Acum Ca O Perdea,³