RO Study
👤
Marocel
Marocel
20-11-2015
Studii sociale
a fost răspuns
Slogan cu cuv mediu de viata
Răspuns :
DanaCristina
DanaCristina
20-11-2015
Noua ne trebuie chiar un remediu pentru ca viata e de fapt un mediu!
Nu vrem sa va luati concediu atunci cand avem atatea nevoi pentru mediu !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna! Ma Poate Ajuta Cineva Cu Mediile Temperaturilor Pe Fiecare Luna Din Slobozia, Ialomita Din Anii 2021, 2022 Si 2023? Multumesc
Găsește În Textul Făt Frumos Din Lacrimă Patru Substantive
3. Realizează Corespondența. Banat Crişana Maramures Bucovina Moldova Dobrogea Muntenia Oltenia Transilvania Cuprinde Dealurile De Vest Julunmet & Este Stră
Mă Poate Ajuta Cineva Cu Câteva Modele De Probleme,de Clasa A 7a? Incerc Să Mă Pregătesc Pentru Un Concurs Și Am Nevoie De Câteva Probleme Din Toată Materia...u
Redactați Întrebările Unificându-le După Stil Și Formă
4. Mulțimea Valorilor Naturale Ale Lui X Pentru Care 6 Supra X+1 Este Număr Natural Este: A) {- 7, - 4, - 3, - 2, 0, 1, 2} B) {0, 1, 2, 3, 5} C) {0, 1, 2, 5} D)
Pe Dreapta D, Se Consideră Punctele A Şi B, Astfel Încât AB = A Cm. A) Construiți Cu Rigla Gradată Punctul C, Simetricul Punctului A Faţă De Punctul B, Pentru A
B) Hidrocarbura B Este O Hidrocarbură Cu NE=0, Are D=2,4914 G/L Şi Este Izomerul Care are În Moleculă Cel Mai Mare Număr De Atomi de Carbon Primari; Care E Hid
Mă Puteţi Ajuta ,vă Rog ? Este Puţin Mai Grea
Desparte Textul PRIETENIE Partea 1 În Fragmente.Redacteaza Ideile Principale .Redacteaza-le Printr-un Titlu