RO Study
👤
Georgeg
Georgeg
17-12-2013
Matematică
a fost răspuns
cu cat este egal [tex] \pi [/tex]
Răspuns :
Anna69
Anna69
17-12-2013
Valoarea lui [tex] \pi [/tex] este 3,14.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
13. În Tabără Sunt Organizate Acţiuni De Îngrijire Şi De Protecție A Naturii. Precizează Două Posibile Efecte Ale Exploatării Exagerate De Către Om A Unor Resur
O Compunere Despre Marinett Și Motan Noir
5. Maintenant, Reponds Aux Question : A) Que Fais - Tu Quand Tu As Froid? B) Que Bois-tu Quand Tu As Chaud? C) Quels Animaux Te Font Peur? D) Que Fais Tu Quand
La O Grădiniță Sau Consumat La Micul Dejun Un Bidon De 2 D L De Lapte Iar La Prânz Două Sticle A 100 Cl Fiecare Câți Litri De Apă Sau Consumat În Grădiniță
. Alcătuieşte Câte Un Enunt, Folosind Următoarele Cuvinte: Cel, Ce-l, Sar, S-ar, Mia, Mi-a, Ai, A-i. Omuzantă Trăită De Tine
1. Formulează Întrebări Pe Baza Textului Citit, Cu Ajut Cine? Ce? Când? Unde? Cum? De Ce?
Câte Pătrate Cu Latura De 1 Cm Are Suprafața Desenului
7. Un Termen Al Unei Adunării Este Un Număr Par De Forma 25a Mai Mare Decât 254. Al Doilea Termen Este Dublul Numărului 231. Află Toate Sumele Posibile. Câte So
6.Réponds Aux Questions.∘Pourquoi La Mère Des Enfants Ne Veut-elle Pas De Chien À La Maison?∘Quelle Profession Tanguy Veut-il Avoir Quand Il Sera Grand?Pourquoi
Urgenttt!!!Precizeaza Sensurile Omonimului 'mai' In Enunturile Urmatoarea)Mai Este Luna Mea Preferatab)Nu Mai Trebuie Scris Acel Exercitiuc)Mai Rar Îmi Aduce Și