RO Study
👤
Vlad252
Vlad252
19-11-2015
Engleza
a fost răspuns
scrie ce prepara familia ta de craciun în engleza
Răspuns :
Theocliffordstyles
Theocliffordstyles
19-11-2015
My mom make fried pig and my dad make cakes
Answer Link
Dutza3
Dutza3
19-11-2015
in the Christmas my family's prepareisen lamb an pik steak
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cu Ce Pot Înlocui Pâlnia De Sticlă? (va Rog Am Mare Nevoie, Acest Proiect Înseamna 70% Din Nota Mea)
Transcrie, Din Text, Trei Cuvinte Monosilabice, Trei Cuvinte Bisilabice, Trei Cuvinte Plurisilabice. Cuvinte Monosilabice Cuvinte Plurisilabice Cuvinte Bisilabi
Să Se Afle ,,n" Din Dezvoltarea [tex]( \sqrt[30]{a ^{ - 1} } + \sqrt[5]{a} ) {}^{n} [/tex]ştiind Că Termenul Al Şaselea Al Dezvoltării Nu-l Conține Pe ,,a".VĂ
De Asemene Nu Stiu Cums A Fac Problema Aceasta
Serie, În 100-120 De Cuvinte, Rezumatul Textului:Dis-de-dimineață O Vezi Pe Drum, Târându-şi Calul De Căpăstru. Femeia E Înaltă, Uscată, Cu Obrajii Stricați De
Am Nevoie Sa Imi Rezolvati XXV(25) Cat De Urgent,multumesc.
8. Scoateţi Factorul Comun:a) 3(2 + 5x)²-x(2 + 5x) + 5(2 + 5x);b) (x−y)(2x - Y) + (x-y)²-3y(x - Y);c) (x+3)(2x-y)-(2x-y)(x + 1) + 5x(2x - Y);d) (3a-5)²-2(5-3a)
Maria Rezolva Un Test Cu 20 Intrebari. Pentru Fiecare Raspuns Corect Primeste 4 Puncte Si Pentru Fiecare Raspuns Gresit I Se Scade Un Punct, Iar Din Oficiu Prim
8 Scrie Forma Finală A Textului Tău, Având Grijă La Prezentare, Adică La Modul În Care Aranjezi În Pagină Titlul Și Paragrafele Textului. Textul Cea Mai Mare Do
!!!Întrebare Fulger!!! Dacă 120 De Lei Este 75%, Află:a) Cât Este Celălalt 25%? (4p) B) Cât Este Totalul De 100%? (4p)2 P Din Oficiu Spor!!! :)