RO Study
👤
Messi104
Messi104
19-11-2015
Istorie
a fost răspuns
Puterile coloniale sunt ?
Răspuns :
Raull47
Raull47
19-11-2015
Sincer, nu știu sigur dar după cum știu eu, puterile coloniale sunt : Germania, Franța, Anglia și Italia cred.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Generator De Curent Continuu Cu Tensiunea Electromotoare Se Pară Transportă Timp De 0.18 Sarcină E Efectuând Un Lucru De 4.8jouli Care Este Intensitate Elect
Salut ! Ma Puteti Ajuta Si Pe Mine Va Rog La Acesta Problema ? Lucrez La Sololearn C# Si Am Intampinat Aceasta Problema : Follow Multidimensional Array That Is
Faceți Analiza Morfologica A Verbelor Subliniate (felul Modul Timpul Persoana Functia) REPEDE DAU COROANA PLSSSSSSSSSSSS
5. Aranjează Cuvintele Şi Formează Un Enunt Ştiinţific. Neuroni, Nervos, Și, Celule, Este, Din, Tesutul, Gfiale, Format. Meuroni ADN-ul, Cloroplaste, În, Şi, Ce
3. Complet The Sentences With The Words In The Box.brother ; Friends ; Go To ; Live ; I'm ; Place ; Computer Games ; Sport ; Swimming. Hello. (1) _I'm_ Julia An
Care Este Numarul De Pe Pozitia 251 Din Sirul 1000, 1001, 1002,...
5p 6. Dacă X € R\Q Şi 5 A. 6 B. √6 5p 7. Dacă Y € Z Şi √12 E A. 20 B. 13 C. 36 C. 5 D. √38 D. 4
Salut ! Ma Puteti Ajuta Si Pe Mine Va Rog La Acesta Problema ? Lucrez La Sololearn C# Si Am Intampinat Aceasta Problema : Follow Multidimensional Array That Is
Trei Trăsături Fizice Şi Trei Trăsături Morale Ale Personajului Principal din Cartea Oscar Si Tanti Roz Cat Mai Repede Va Rog. Mersi.
Explică În 3 Rânduri Următorul Fragment "... Lăsând Gaura Cheii In Seama Ceții Și A Gerului, De-aproape Înrudit Cu Stăpânul Casei".