RO Study
👤
Roberto13
Roberto13
18-11-2015
Limba română
a fost răspuns
ce înseamnă frica si lasitate
Răspuns :
Sarutarutasararuta
Sarutarutasararuta
18-11-2015
frica ( teama) lasitate (lenes)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ajutati-ma!!! Dau Coroana!! Exercitiul 1 Este In Poza. EX 2: Identifica Primul Predicat Verbal Din Textul Suport Si Precizeaza Modul Si Timpul Verbului P
Fie Expresia E(x)= ( X²-4 Supra X²-9 -1) :(1 Supra X-3 +1 Supra X+3 - 1 Supra X²-9) ,unde X ∈R\ {-3,1 Supra 2,3} a)Aratati Ca E(x)=5 Supra 2x-1
Imaginati-va O Zana Din Ziua De Azi Si Realizati O Compunere De 15randuri
Sarea De Calciu A Unui Acid Monocarboxilic Cu NE=1 Contine 18,69%Ca.Numarul Acizilor Si Esterilor Cu Formula Moleculara A Acidului Este:a.2;b.3;c.4;d.5;e.6
Scrie Nr Cu Nr Arabe: MDCCXXXVIII XIV CCCXXVIII MDXLII MCCCXCIX CXXVII MCLVI
Va Rog Frumos Sa Traduceți In Engleza: S-a Rănit El? Ea A Aterizat Pe Un Copac. Noi Rupem Creanga In Fiecare Zi. Eu Am Salvat O Pasare. Va Implor Repedeee!!
Alcatuieste O Descriere De Patru Rânduri Cu Titlul Camera Mea..în Care Sa Folosești Termeni Care Aparțin Câmpului Lexico-semantic Obiecte De Mobilier
Intr-o Tabara Nr Baietilor Repreziinta 9 Supra 10 Din Nr Fetelor ,dupa Plecare A 12 Baieti ,nr Acestora Este 5 Suppra 6 Din Nr Fetel Cati Fete Si Baieti Au Fost
Functia Sintactica A Cuvintelor: Afara,de Parinti
Argumenteaza Necesitatea Unirii Politice A Tarii Romanesti,Transilvaniei Si Moldovei.Prezinta Etapele De Realizare A Ei.