RO Study
👤
Sweete1
Sweete1
18-11-2015
Limba română
a fost răspuns
dati cinci exemple de cuvinte monosemantice
Răspuns :
Flu
Flu
18-11-2015
Antibiotic,infarct,neuron,natriu
Answer Link
Alexiandra
Alexiandra
18-11-2015
cer toc ceai geam leu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Ajutorul Vostru.Are Cineva Această Culegere????Dacă Da,puteți Să Mă Ajutați Pentru Că Am Nevoie De Paginile Cu Răspunsuri.Dau Coroană Și 60 De Punc
Am Nevoie De Demonstratie
Vreau Raspuns Rapid Va Rog Sa Raspunda Cineva Rapid
Va Rog Din Tot Sufletu Meu Faceți Asta Va Rog Mult Dau Coroana Și Tot Ce Vreți Ma Jur ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️știu Ca Nu E Greu
Mă Puteți Ajuta Va Rog Cu Exercițiul 12? E Urgent !!!
8. Determină Numărul Natural X Care Verifică Egalitatea X^2+x-1 Supra 25 = 2 Intregi Si 1 Pe 5.(clasa A V-a)
(0,5p) 3. Câte Perechi (x, Y) De Numere Prime Verifică Egalitatea 4.x+3y=58? A. Una B. Două C. Trei D. NiciunaVă Rog Repedee Cuexplicație.!
7. (6 P) Alcatuieste Un Enunt Interogativ În Care Substantivul Odette Sa Fie Complement Prepozitional Si Un Enunt Afirmativ În Care Substantivul Hotel Sã Fie At
In Tabelul De Mai Jos Sunt Prezentate Temperaturile Inregistrate La O Statie Meteo,la Ora 6,in Fiecare Zi A Unei Saptamani Din Luna Martie
Că As). 3. Felicitări! Un Reporter Doreşte Să-ți Ia Un Interviu Şi Îţi Adresează Câteva Întrebări referitoare La Textul Citit. Răspunde-i În Enunţuri, Argumentâ