👤
a fost răspuns

O compunere narativa de 10-15 rânduri,care sa inceapa astfel: Ma întorceam de la scoala.Deodata,......

Răspuns :

Tany12
Ma intorceam de la scoala. Deodata aud un strigat, nu am stat mult pe ginduri si mam indreptat spre acele tipete.  Dupa citeva cotituri am ajuns la o fetita , era  atit de dragalasa, o recunoscusem era din scoala mea. Am intrebat-o ce sa intimplat si prin toate lacrimile ei , am inteles ca a tras o sperietura buna.  Mi-a povestit ca pe linga ea , ceva timp in urma, a trecut un ciine ,care ramasese in urma stapinului sau. Si fiind un ciine mai "salbatic" a inceput a latra la biata fata. Am  linistit-o ,si am hotarit ,sa o duc pina acasa, pentru a nui fie teama, oricum era in drum spre casa mea. Pe drum , am cunoscut-o mai bine, am mai vorbit ,si cind deodata  se aude un miriit furios din urma noastra. Cum mam intors  , am zarit ciinele despre care imi povestea copila. Era iarasi fara stapin, am inceput a fugi ,negindindune ca o sa ne urmareasca, norocul nostru ca a auzit stapinul de el si cu un "Boss la mineee " a fugit inspre el .Dupa..mam apropiat frumos de el si lam rugat sa-si lege animalul.  A fost o uimire atunci cind el politicos si-a cerut scuze fata de noi ,in special de fata , si  ia pus lant . 
Deatunci..mi-am facut o prietena noua, cu care si acum compunic.
(Sper sa te ajute, cel putin e inventat ,dar profesorul nu o sa stie :P )