RO Study
👤
Catelap
Catelap
18-11-2015
Matematică
a fost răspuns
cu cat este mai mare numarul 7 decat 4
Răspuns :
Andreea2468
Andreea2468
18-11-2015
7-4=3
Cu 3 este mai mare :))
Answer Link
Mihaitam28
Mihaitam28
18-11-2015
7-4=3
In concluzie 7 este mai mare decta 4 cu 3 <£
SpER CA te.am ajutat!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Sunt Caracteristicile De Clima Pentru Zona Colinara, La General? Nu Ma Refer La Depresiunea Colinara A Transilvaniei, Doar La Climatul Din Zona Colinara In
Mama Si Tatal Au Împreună 80 De Ani. Copilul Este De Doua Ori Mai Mic Decât Mama Si De 3 Ori Mai Mic Decât Tatăl. Sa Se Afle Vârsta Celor 3.Cu Segmente Si Expl
O Propozitie Cu Outdistance
Aflati 3 Supra 5 Din 800litri.
Fie Functia F: R⇒R, F (x)= Ax+2a -7, A∈R.a) Determinati Functia F Daca Punctul A(-1;-2) Apartine Graficul Functiei F.b) Daca F(x)=5x+3 Aratati Ca[tex] \frac {
Care Sunt Animalele Nevertebrate ?
Puterea Dezvoltata De O Balena, Care Inoata Pe Ub Apa Cu Viteza De 10 Km\h Este De 100 KW .Sa Se Determine Forta De Rezistenta Pe Care Apa O Pune Inaintarii Bal
1) Precizeaza Valoarea Morfologica a Cuvintelor Subliniatedin Enunturi: a) Lucrararea celuilalt Copil A Fost Apreciata. b) Nu Stiu Care Este a Ta. c)Se Gandes
Complete The Sentences With The Correct Adjective Form Of The Words In Brackets 1. My Computer May Be Cheap But It's Very .........(effect)
Deci .. Incerc Sa Fac Un Program Care Sa Indice Cat Timp Este Intre Ora X Si Ora Y....Eu Am Trecut Orele In Secunde ... Le-am Scazut.. Si Mi-a Dat Secundele Int