RO Study
👤
Vitelariucristi
Vitelariucristi
18-11-2015
Limba română
a fost răspuns
3 exemple de mirare
Răspuns :
Alina138
Alina138
18-11-2015
vai ce par frumos ai! ce frumoasa e rochia ta! ce buna e supa!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Enunturi Din Care Sa Reiasa Importanta Soarelui Pentru Plante,animale Si Om
La Un Cxarusel Calutul Cu Nr 5 Este Opusul Calutului Cu Nr 11.Cati Caluti Sunt In Carusel?
Ma Gandesc La Un Numar. Il Inmultesc Cu 6 Scad Diferenta Numerelor 10 Si 5 Marita De 2 Ori Si Obtin 44 . La Ce Numar M-am Gandit?
Trebuie Sa Completam Spatiile Libere Cu Cuvintele. North,sink,thumb,month,worse,mouse a)March In The 3rd .............of The Year. b)The Cat Is Running After A.
Cuiul De Tudor Arghezi Tare? ce A Nascosit Un Baiat? cum Erau Lagatescandurile Gardurilor Pe Can Nu Erau Cuie? ce Sa Intampla Laun Vant Mai Tare? de Ce A Fost C
Comentati Va Rog Rindul Acesta ,,Doamne, Daca As Avea O Inima, Mi-as Scrie Ura Pe Gheata Si As Astepta Sa Rasara Soarele."
Spunetimi O Concluzie Despre Alba Ca Zapada Repedee Va Rogg:) Eu Cred Despre Alba Ca Zapada Ca..... ....... . . . . . . .. .. . .
Construiti a)un Triunghi Cu Laturile De 4 Cm ,5 Cm,6 Cm b)un Cerc Cu Raza De 4 Cm va Rog Ajutatima
Un Triunghi Echilateral Are Latura De Lungimea 5 Radical Din 3 determinati Lungimea Inaltimii Triunghiului ajutorrr
Va Rog E Urgent! Imi Trebuie Curiozitati Despre Ferigi. Specii De Ferigi Medicinale Si Specii De Ferigi Decorative