RO Study
👤
Alexandranichi
Alexandranichi
10-09-2014
Matematică
a fost răspuns
3·a+18·b-12·c
va rog mult
Răspuns :
Miruniki
Miruniki
10-09-2014
3(a+6b-4c)
sper ca a fost de ajutor
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Un Text,din Șapte-noua Enunțuri ,în Care Aa Povestești Ce Crezi Ca Se Intampla Mai Departe În Povestea Tara Adevărului Și Imparatul Minciuna(dacă Nu Se V
16 Cinci Kilograme De Roșii Şi 2 Kg De Castraveți Costă 36 De Lei. Știind Că 1 Kg De Roșii Costă Tot Atât Cât Două Kilo. grame De Castraveţi, Determinați Prețul
Noteaza Valoarea Morfologica Si Functia Sintactica A Cuvintelor Subliniate Din Secventa Urmatoare Ca Am Fost Norocos In Deagostea Mea Pentru Fotbal Primeam Ghet
Asociază Imaginile De Mai Jos În Zona Geografică În Care Este Specifică Fiecare Formă De Locuire Rurală Africa De Sud Europa De Nord Europa Mediterană Asia Cent
Un Text Argumentativ Cu Tema Munca Aduce Bogăția Iar Lenea Sărăcie Va Rog Frumos
Match Each Personality Adjective In The Box With The Correct Dedcriltion
Allb L 2 2X X- Nu Găsesc Ce Trebue
Caracterizarea Lui Popa TandaDAU COROANA
URGENT VA ROG LA LOGICA! STIU CA NU ESTE LA ROMANA!1.Aratati Car Am Enunturile De Mai Jos Sunt Dent Ecte .In Cazul Dem Aratati De Ce Nu Pot Fi Acceptate,iar In
Formulati In Scris Raspunsurila Urmatoarele Intrebari De Ce Adultul Care Duce Dorul Copillariei Nu Ar Mai Putea Intelege Cuvintele Padurii.