RO Study
👤
Betuca
Betuca
18-11-2015
Chimie
a fost răspuns
cat este masa electronului
Răspuns :
Basty98
Basty98
18-11-2015
9,109*10-31 Kg
...................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Transcrieti Din Opera Literară Amintiri Fi Copilărie (capitolele 1-4 ) Cel Puțin Patru -cinci Secvențe In Care Sunt Descrise Diferite Jocuri Și Întâmplări
Am De Desenat Acesta Și Nu Știu Cu Ce Să Il Colorez, Mă Ajuți Voi... Vă Rog Încercați.
Scrie Numărul 26 Ca Sumă De :două Numere Egale :două Numere Pare :trei Numere, Dintre Care Două Egale :patru Numere, Două Câte Doua Egale
Afla NR Cu 2103 Mai Mare Decât Suma NR 1431 Și 4364 . NR Cu 458 Mai Mare Decât Produsul NR 8 Și 9 NR Cu 1290 Mai Mare Decât Catul NR 81 Și 9
Dimensiunile Unui Dreptunghi Se Exprima Prin Doua Nr. Naturale Impare Consecutive. Perimetrul Dreptunghiular Este=216 Cm. Aflați Lățimea Sa.
Aratati Ca Numarul A=3⁹ⁿ⁺²·4⁹ⁿ⁺³+3⁹ⁿ⁺¹·4⁹ⁿ⁺⁴ Este Divizibil Cu 168,oricare Ar Fi N∈N
10 Propoziți Frumoase Care Sa Aiba Ca Verbe : VA Fugi VA Privi VA Gândi VA Citi VA Iubi VA Călători VA Oferi VA Îndrăgit VA Zări VA Sti Dau Coroana
Ajutatima Varog Sa Scriu O Scrisoare De Intentie Catre Toti Copii Lumii Pentru Ai Indemna Sasi Respecte Parintii,rudele Sa Fie Politicosi.
Care Este,in Context,sensul Verbului "a Zugravi"? Din Basmul Toamnei
Ce Cuvinte Cu Sens Asemanator Sunt Pentru Cuvintul Tol