RO Study
👤
Pico4
Pico4
18-11-2015
Matematică
a fost răspuns
Ce inseamna succesor?
Răspuns :
Anonim7777
Anonim7777
18-11-2015
succesorul este numarul care urmeaza
ex:succesorul lui 3 este4
Answer Link
Florylarisa29
Florylarisa29
18-11-2015
Următorul număr. Ex :Dacă tu ai un număr în exercițiu 57 succesorul lui este 58
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bună! Am Nevoie De Nume Pt O Zodie Noua Gen Sa Creați O Zodie Și O Luna Noua! Și Sa Îmi Dați Un Site Unde A-și Putea Sa Găsesc Pandantive Drăguțe.
4lonuț Aleargă, Iar O Mulțime Aleargă După El. Ionuţ Strigă Către Ceicare Îl Aleargă: „Nu Veţi Vedea Niciodată Aurul!" Și La Un Moment Datse Oprește Și Începe S
Analizați Propozițiile. El A Cumpărat Cutii De Bonboane. Sora Mea Nu A Participat La Eveniment.
10. England Didn't Qualify For EURO 2016. The Players Are Very Sad And Express Regrets Regarding Their Performance. Use The Prompts To Write Type 3 Conditional
Compune Un Text De 12-14 Randuri Care Sa Contina Cuvintele : Furtuna,codru,creanga,frunze
Care Figuri Sunt Poligoane?? Dau Coroana
VĂ ROG AJUTAȚI-MĂ!!! ~Scrie O Cerere Pentru Doamna Bibliotecara În Care Să-i Spui Că Nu Ai Nicio Carte De Returnat Înapoi La Bibliotecă!!!☄
Help Ajutati Ma Cu Continuarea Acestei Compuneri.este Facuta De Mine Si Nu Mai Am Idei De 2 Zile,asa Ca Am Nevoie De Ajutor Coroana 25pct Follow Inima Stelute
COMPLETE EACH SECOND SENTENCE USING THE CORRECT FORM OF “have” SO THAT IT HAS A SIMILAR MEANING TO THE FIRST SENTENCE.
SĂ ÎNȚELEGEM TEXTUL! 1. Scrie A Adevărat Sau Ffals În Dreptul Fiecărui Enunţ. Textul Este O Poezie. Poezia Reprezintă Un Șir De Fapte În Ordinea În Care S-au