RO Study
👤
Anonim
Anonim
18-11-2015
Matematică
a fost răspuns
Care este solutia ecuatiei x=1+2+3+4+...+199?
Răspuns :
Zindrag
Zindrag
18-11-2015
dupa formula lui Gauss
x=199*200/2=19900
O zi buna!
Answer Link
Sorin15
Sorin15
18-11-2015
s=199×200:2
s=199×100
s=19900
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
DAU COROANA !AFLA PERIMETRUL UNUI DREPTUNGHI STIIND CA LATIMEA ESTE DE 8 CM ,IAR LUNGIMEA ESTE CU 15 MAI MARE . URGENTT!VA ROG!
Imagineaza-ti Ca Esti Intr-o Tabara Sau Intr-un Loc De Vacanta Preferat.Completeaza O Fila In Jurnalul Tau.
Vă Rog Ajutați Mă Dau Coroană Și 100 De Puncte Doar Să Mă Ajutați ,dar Nu Dați Răspunsul Direct,Vă Rog Urgent
Work In Pairs.Student A Works In A Theatre Box Office.Student B Phones To Book Some Tickets.Put The Sentences In The Correct Orrdee To Make The Telephone Conver
Dau Coroana! Ajutor!
Am Nevoie Urgent De Ajutorul Dumneavoastra, Am Nevoie De O Rezolvare Clara Si Succinta La Fiecare Problema. Merci Enormmmm. Ofer 60 Puncte Si Coronnita 1. Conti
Scrie Cuvintele Din Lista La Locul Potrivit Pământul Este A Treia ......De La .....Foarte Pe Terra Exista .....datorita Apei Si A ....Și. ....primite De La Soar
Complete With The Past Simple Of The Verbs In Brackets
Vă Rog Îmi Dați Definitia Sunetului? Nu Prea Mă Pricep. Și Va Rog Sa Îmi Spuneți Nr De Sunete Din Cuvântul Geamurile.! Pls! Am Nevoie Urgent! ☺❤
Pt Ornamentarea Turnului Cu Ceas Dintr O Bucată De Lemn Cu Volumul 324 Cm Cubi Se Decupează Mai Multe Cubulețe Cu Latura De 3 M .Determinati Numarul De Cuburi O