RO Study
👤
Andrea0999
Andrea0999
12-02-2014
Fizică
a fost răspuns
De ce metalele conduc curentul electric ?
Răspuns :
Аноним
Аноним
12-02-2014
Din cauza
structurii lor atomice
, au electroni liberi care la apariția unei diferențe de potențial (energia electrică convertită de o unitate de sarcină electrică deplasându-se dintr-un punct în celălalt) vor avea o mișcare dirijată.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
VA ROG URGENT !!!DAU COROANA
Cum Se Numeste In Balade Sau Doine Atunci Cand Autorul Pune Un "m-" Sau "mi-" Pentru Afectivitatea Textului? (ex. In Miorita "Ca Sa Mi-l Omoare", "mi-"-ul E Sup
Bună!Am Nevoie De Un Raspuns. Voi Pune O Propoziție ,iar Voi ,daca Stiti Sa Imi Răspundeți Daca Virgula Este Pusă Corect. ....prin Intermediul Personajelor Si A
Dati-mi Exemple De Propozitii Completive Directe Si Atributive
Ofer Coroana Pentru Un Raspuns Frumos Si Clar, Ofer Inimioara Si 5 Stele! Ce Este Hiatul, Diftongul Si Triftongul? Care Sut Felurile De Rima, Si Cum Se Deosebes
In Urma Cu 5 Ani, 3 Frati Aveau Suma Varstelor De 25 De Ani . Cati Ani Vor Avea Impreuna Peste 5 Ani?
Bună, Vreau Sa Aflu Toate Modurile, Și La Ce Întrebări Răspund, Genurilemulțumesc!
Bună! Mă Puteți Ajuta Cu Acest Exercițiu? Nu Este Foarte Urgent, Deoarece Este Temă De Vacanță!Și Îmi Puteți Explica Când Se Folosesc Cele Două?
4) Se Considera Triunghiul ABC, Având Aria Egala Cu 15. Sa Se Calculeze Sin A, Știind Ca AB=6 Și AC=10Urgent!
"Locul Cautat Este Acela Unde Am Locuit." Vreau Subordonata Si Regenta, Si Felul Subordonatei