RO Study
👤
Bossu61
Bossu61
17-11-2015
Limba română
a fost răspuns
cuvinte care încep cu litera f
Răspuns :
Dumitrudana51
Dumitrudana51
17-11-2015
floare fazan fag figura florin fane
Answer Link
Irinucaaaa
Irinucaaaa
17-11-2015
Frunza,floare,furculita,faclie,factor,fecior,fag,faina,fata,fals,folos,familie,fanatana,fan,fanfara,fantastic,fraza,fapt,fantezie etc.
Bafta!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determinati Numarul De Atomi Existenti In : A ) 4 G . CO2 b ) 25 G Ca Co 3 c ) 320 G So3 d ) 63 G HNO3 Cate Grame Reprezinta :a ) 1 Pe 2 Moli O2 ? ; B ) 2,5
Afla Valoarea Lui A Din Urmatoarea Expresie Matematica :10x{a-10x[362+10x(24+24:4)]}=99+10:10Multumesc Pentru Raspunderi !
Elaboreaza O Comunicare Despre Cultura Medievala Utilizind Urmatoarele Expresii:tratate Filosofice,cunostinte Matematice,universitati Medievale,stiluri Artistic
Alegeti Trei Termeni Care Caracterizeaza Viata Din Transee:neliniste,sperant,mizerie,moarte,oboseala,liniste,suferinta,confort,calm.Construiti Cu Fiecaree Dintr
In Prezent,tatal Este Cu 19 Ani Mai Mare Decat Fiul.peste 10 Ani,varsta Tatalui Va Fi De Doua Ori Mai Mare Decat Varsta Fiului.ce Varsta Are Fiecare?
Am Nevoie De Informatii Despre Cum Au Apartu Aparatele De Spor (ex. Coarda, Capra, Cercul, Salteaua, Bicicleta De Fitness...)
Analizati Pronumele L- , El,i-,le,ele Cu Persoana,numarul Si Daca Este Cazul Gen..
Doi Frati,alin Si Radu,au Coletionat Impreuna 135 De Dischete Cu Jocuri.cate Dischete Au Coletionat Fiecare,daca O Treime Din Nr Dischetelor Lui Radu Este Cat J
Salut....cine Imi Copune Un Enunt Istoric Cu Termenii:vitraliu,rozeta,mosaic
Am Exercitiul: Analizati Substantivele Din Textele De Mai Jos,indicand Si Functia Sinctactica. Fagaduiala Data E Datorie Curata. Recunostint