RO Study
👤
Anonim
Anonim
17-11-2015
Limba română
a fost răspuns
o propoziție cu cuvântul plai
Răspuns :
Tata1234
Tata1234
17-11-2015
Imi place plaiul verde si frumos
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Decebal, Traian , Dragoș, Mircea Cel Bătrân, Constantin Brâncoveanu,, Avram Iancu, Alexandru Ioan Cuza, Carol I, Anii Domnie Și Locul Unde A Domnit(eroi-anii) I
40. DIFERENTA DINTRE PRODUSUL A DOUA NUMERE SI SUMA LOR ESTE 349 IAR CATUL DINTRE PRODUS SI SUMA ESTE 8 SI RESTUL 20. STIIND CA UNUL DIN NUMERE ESTE CU 25 MAI M
. O Baterie Este Formată Prin Legarea Serie A Șapte Generatoare Identice, Având Fiecare T.e.m. E Și Rezistența Electrică Interioară R = 0,5 . Bateria Se Conec
16 Completează Propozițiile Cu Adjectivele Date, La Gradele De Comparație Cerute, A. Am Cules (firav – Superlativ Relativ De Superioritate) Flori Din Grădină.Da
Va Rog Am Nevoie De Ajutor La Acest Exercițiu.
Zeita Hera Rezumat Pe Scurt
1. Continuaţi Textul De Mai Jos: Era O Zi Senină De Vară. Cerul Era Albastru, Soarele Strălucea Cu Putere Şi Păsărelele Ciripeau Vesele. Irina Şi Cecilia S-au D
5. Roberta, Angela Şi Ioana Au Cules Împreună 40 Kg De Plante Medicinale. Angela A Cules Cu 4 Kg Mai Multe Decât Roberta Și Ioana, Care Au Cules Cantităti Egale
Cum Se Numeștemodelul De Organizarea Societăţii Greceștitransmis Până Aziși Ce Presupune Acesta?
978-[660:3+(738-683)×10]+a=110 Poate Să Ne Facă Cineva Dau Coroana