👤

Imi puteti explica si mie va rog cum se fac scaderile si imparitirile cu numere intregi? Merci 

Răspuns :

Mama este persoana cea mai draga sufletului nostru,este tot ce-i mai bun in viata. Din primele clipe ale vietii noastre zarim chipul mamei,auzim glasul sau duios si blandetea iubitoare. Mama este fiinta careia ii suntem datori cu un respect profound, careia ii multumim pentru faptul ca ne-a adus pe lume si ca alaturi de Dumnezeu a contribuit la existenta noastra, daruindu-ne cel mai frumos cadou pe care il putem primi cu inima deschisa: viata. Tot ceea ce avem si tot ceea ce vom avea , viitorul, prezentul si trecutul il datoram mamei, celui mai bun prieten pe care il avem alaturi in clipe grele.Oricit nu am gresi in fata finite divine cum este mama,cu toate ca poate ne cearta in adincul sufletului ei demult ne-a iertat. Cum nu ne putem satura de frumusetea stelelor asa nu ne putem satura nici de dragostea ei.Ea este cea mai luminoasa stea de pe cer,ce nu lumineaza calea intunecata a acestei lumi.Fiind ca bunatatea si credinta mamei ajunge pana la ceruri.As putea spune ca mama este un inger trimis din cer pentru a ma ajuta sa trec mai usor peste greutatile vietii, fiindu-mi alaturi atunci cand am nevoie de sprijin.