RO Study
👤
Ari123
Ari123
16-11-2015
Limba rusă
a fost răspuns
compunere despre осень шт кгыф здшя
Răspuns :
Limbos
Limbos
16-11-2015
Наступило золотая осень . Утром становится холодно .Солнышко уже не греет как лето . Птицы улетают на юг .Дни стали кароткие .Люди собирают с поле урожай , кукурузу, виноград ,подсолнух . Листья желтеют и падают . Я очень люблю осень.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
E Ceva Ușor Vreau Din Acest Text 3 Verbe Diferite La Diateze Diferite Pasiva. ... Etc REPEDEEEEEEEEEEEEEEEEE
Salutare! Imi Explica Cineva, Va Rog Mult, Concordanta Timpurilor In Limba Franceza (indicativ)? Nu Pot Sa Tocesc, As Vrea Sa O Inteleg Logic... Va Multumesc!
Mă Poate Ajuta Cineva ??? Va Rog ......
1.Într-un Camion S-au Încărcat 212 Lăzi Cu Cireșe A Câte 10 KG Fiecare Ladă Și 110 Lăzi Cu Căpșuni A Câte 8 KG Fiecare Ladă. Câte Tone Cu Fructe Sunt În Camion?
Media Aritmetica A 10 Numere Rationale Stiind Ca Media Aritmetica A Primelor 2 Nr Este 5 Media Aritmetica A Urmatoarelor 3 Nr Este 25 ,iar Media Aritmetica A Ul
Va Dau Coroana Plizz Va Pup
Alcătuiește Propoziți : L-au3. Lau3.
Alcatuieste O Compunere Sldescriptiva De89-109 De Cuvinte In Care Sa Descrii Atmosfera Unei Intalniri Neasteptate Cu Poetul Mihai Eminescu.Am Nevoie De Ajutor.D
Transmiterea Unor Informatii Prin Dialog Se Numeste .....
Maia Tocmai A Învăţat La Şcoală Să Facă Adunări Cu Numere Naturale Având Mai Multe Cifre. Pentru Că Îi Place Foarte Mult Matematica S-a Apucat Să Scrie Pe O Foa