RO Study
👤
Mihaelacretuli
Mihaelacretuli
16-11-2015
Matematică
a fost răspuns
efectuati raportu lui 25 supra 36
Răspuns :
El16
El16
16-11-2015
25/36= 25: 36= 0,69(4)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Transforma Fractiile Urmatoare In Fractii Cu Acelasi Numitor Apoi Calculeaza: 1 Pe 2 Minus 1 Pe 4] [1 Pe 4 Minus 1 Pe 8] [1 Pe 3 Minus 1 Pe 6] [1 Pe 5 Minus 1
1.Descrieti Un Peisaj Din Localitatea Natala, Folosind Cat Mai Multe Substantive Si Adjectie Pentru A Va Exprima Sentimentele. ......................... Eu M-am
Ziceti Formula Asta (a+b) La Puterea A 2
Selectati Din Textul Miorita Cuvinte Apartinand Urmatoarelor Campuri Lexicale:viata Pastoreasca:elementele Naturii:nunta:
Cum Se Rezolva Sistemul Acesta : X+y=16 ; X-y=6 Folosind Metoda Reduceri . ?
Care Este Procedeul Artistic Predominant In Fabula '' Pisica Salbatica Si Tigrul''?
Cati Izomeri Ce Contin Un Nucleu Benzenic Se Pot Scrie Pt Formula Moleculara C8h10o?
Va Rog Datimi O Propozitie Pt Fiecare Cuvant Galgaitmladiosstighitinfiorare Mireasma
Un Grup De Copii Se Joaca .ANI Spune : Numarul Meu De Cod Este Cel Mai Mare Numar Natural De Trei Cifre Disticte(fiecare Litera A Numelui Reprezinta Ocifra ) .
Daca Ii Mai Dau Colegei Mele 4 Mere Atunci Ea Va Avea Cu 8 Mere Mai Multe Decat Mine . Noi Avem In Total 480 De Mere . Afla Cate Mere Am Eu , Alina , Si Cate Me