RO Study
👤
Ver20031
Ver20031
16-11-2015
Geografie
a fost răspuns
Care sînt cei mai tineri munti din africa
Răspuns :
Mumii
Mumii
16-11-2015
cei mai tineri si cei mai înalți munți din Africa sunt kilimanjaro
Answer Link
Аноним
Аноним
16-11-2015
este kilimanjaro dar nu am copiat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Compuneți O Poezie Folosind Următoarele Regionalisme : Porumb,picioci,horincă,harbuz,pepene,pancove,pită.AM NEVOIE URGENT!!!!
Cel Mai Mare Numar Natural De Forma ~abab~ Cu Cel Mai Mic Numar De Divizori Este…? Va Rog!!!
13. În Desenul Alăturat, Dreptele AB Și CD Sunt Concurente În Punctul O. A) Măsurați Unghiurile AOC Şi BOD Şi Stabiliți Dacă Sunt Congruente. B) Măsurați Unghiu
Pe Florile Dintro Gradina Au Cazut 69 De Picaturi De Ploaie:24 Pe Trandafiri,cu 13 Mai Mult Au Cazut Pe Garoafe,iar Restul Au Udst Craitele. Cate Picaturi Au Ca
Totalitatea Factorilor Ereditari Ai Unui Organism Constituie Genotipul ?
400 Tone Sunt Transportate Cu 24 Camioane Si Camionete De Cate 2 Si 4 Tone. Fiecare Mijloc De Transport Face 5 Ture. Cate Camioane Si Camionete Sunt.
Intrebare:Cum Se Formează Lacul De Luncă? ————————————————— VA ROG SA IMI ZICETI REPEDE!!!DAU 5 STELE+COROANA+MULTUMIRE!
Aflati Ultima Cifra A Nr 3 La Putera 1000+2 Ori 5 La Puterea 100+7 La Puterea 252.
Cel Mai Mare Număr De 4 Cifre Consecutive
Cum Se Numeste Gramatical Structura De Genul "Cartea A Fost Scrisa" In Loc Sa Spui "El A Scris Cartea" ? Cand Complementul Devine Subiect. .