RO Study
👤
MirelaHebedean
MirelaHebedean
16-11-2015
Limba română
a fost răspuns
ce inseamna cutezanta?
Răspuns :
Dianadiutza30
Dianadiutza30
16-11-2015
Cutezanta=curaj,indrazneala Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
SUMA A DOUA FRACTII ZECIMALE ESTE EGALA CU 193,8.UNA DINTRE FRACTII REPREZINTA 9 SUPRA ZECE DIN CEALALTA.SA SE DETERMINE CELE DOUA FRACTII ZECIMALE.
Emil , Dorian Si Elena Au Impreuna , 60 De Timbre.Emil Are De 3 Ori Mai Putine Timbre Decat Dorian , Care Are Cu 3 Timbre Mai Mult Decat Elena.Cate Timbre Are F
Gaseste Numarul Cu 18 Mai Mare Decat Suma Primelor 3 Numere Consecutive Formate Numai Din Zeci
Indicaţi numeralele Din Numaratoarea De Mai JosŞO Găină Cu Doi PuiNumără Din Doi In Doi Doi,patru,şase,opt,zeceO Maimuta Cu CerceiNumără Din Trei In Trei Trei,
Scrieti O Compunere Dupa Imaginine :sunt 2 Fete Care Privesc Cuibul Pasarilor Care Cele Doua 2 Isi Fac Cuibul2 Copii Planteaza Flori Si Parinti Lor Vopsesc Copa
Imi Trebuie De Facut O Compunere Sa Descriu Noaptea Si Sa Fie Epitete Multe Ajutati-ma Va Rog
10 Aplicatii Viata Cotidiana De Zi Cu Zi Cu Energia Cineta Si Potentiala.! Multumesc.
Numarul De Numere Naturale Mai Mici Decat 1000 Scrise Cu Trei Cifre Egale Este Egal Cu??
Cum Se Rezolva 37+29-x+19-12+10=57-28
Am De Facut La educatie Pentru Sanatate O Eticheta (cum E La Suc,biscuiti Etc.) Sa Ii Dau Un Nume (inventiv) si Ingrediente,data Expirarii Si Tot Ce Are O Eti