RO Study
👤
Koala3
Koala3
16-11-2015
Matematică
a fost răspuns
[7×(14-2×7):2]totul la puterea 2
Răspuns :
Ecaterinaarabad
Ecaterinaarabad
16-11-2015
1)2*7=14-14=0
RS: (0) DEOARECE IN PARANTEZE TIA IESIT 0 si deja la celelalte operatii iti iese 0
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Rombul ABCD, BD = 12radical3 Cm Si M (<ABC) = 120 Grade. Calculati Aria Si Perimetrul Rombului Si Sin(<CAB) Si Tg(<CAB).
Fie Alfa Aparține (pi/2; Pi) Astfel Încât Sin De Alfa =3/5.Sa Se Calculeze Sin De 2 Alfa.VA ROG SA MĂ AJUTAȚI.
Va Rog Frumos! Puteti Sa-mi Scoateti Si Mie Valorile Morfologice ? Dau Coroană !
Buna! Vreau Si Eu Ex.21(c,d), Va Rog Mult!
Completați Pătratul Unui Binom Si Descompunerii În Factori Punctul B Va Rog
Un Sejur Cu 4 Nopti Si Mic Dejun La. Hotel Costa Aproximativ 1.500€ |persona Cat Va Plati O Familie Cu 3 Copi Cu Varsta De 1 An Si Jumatate, 6 Ani Reslectiv 12
Sa Se Determine Functia F De Gradul Intai Pentru Care F(f(x))=2f(x) + 1 (50 De Puncte)
Rolul Punctelor De Suspensie In " Un Barbat Nu Crede In Femeile Care Il Adora..." Textul Este O Drama, Si Este Care, Nu Pe Care! ^_^
Precizează Felul Subiectelor(simplu/multiplu) Din Fragmentul Următor: Ceilalți Cireșari Se Împărțisera Grupuri. Ionel Și Ioana Făceau Naveta Între Roata Norocul
1 Analizează Morfologic Di Sintactic Cuv: Limpezi,înalți, Necurmata In Enunțurile :udat De Tinere Si Limpezi Ape, O Necurmata Bătălie,la Poalele Munților Înalț