RO Study
👤
Riki1
Riki1
16-11-2015
Limba română
a fost răspuns
are ..este format dintr-o singura silaba?
Răspuns :
Glg
Glg
16-11-2015
nu doua !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Answer Link
Pufyta
Pufyta
16-11-2015
NU CUVANTUL
ARE
ARE 2 SILABE . TE POTI AJUTA DUPA FAPTUL CA SILABA ARE MEREU O SINGURA VOCALA. DECI VA FI:
A-RE
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Circumstantele De Loc Si De Timp In Opera Literara Manastirea Argesului....sa Fiee Ideeii ..va Rogggg
6*2+{24:6+[3*3+(x:4:4)*2]-3*8}=33
Alcatuieste Enunturi in Care Cuvantul "strain" Sa Fie Pe Rand,adjectiv Si Substantiv.
Realizati Portretul Celor 2 Personaje Adica Mihai Si Pasa Din Poezia Hassan Pasa
Clasa A-3-afie Segmentele De Dreapta:AB=4 C,BC=9 Cm,CD=3 Cmasezati Segmentele Cap La Cap In Linie Drapta Apoi Aflati Lungimea Seg AC Si ADreprezentati Jumatatea
Buna, Imi Spuneti Va Rog Daca Stiti Specii De Copaci Din Padurile Ecuatoriale Din Africa...
Cine Poate Sami Spuna Si Mie Ce Este Clima?
Realizeaza Un Dialog Intre Ionel Din VIZITA De Ion L.Caragiale Simusafir In Care Cel Din Urma Vrea Sa Afle Motivul Pentru Care I-a Fost Turnata Dulceata In Soso
Am Nevoie La Matematica , Va Rog Sa Imi Rezolvati Acea Problema Cu Fractii : Ana Are De Rezolvat Mai Multe Probleme . Luni , Ea A Rezolvat 2 Din Numarul
Perimetrul Unui Patrat Este Egal Cu Latura Altui Patrat . Aflati lungimea Laturilor Celor Doua Patrate Stiind Ca Daca Adunam Lungimea laturi Unui Patrat Cu Lu