RO Study
👤
Anonim
Anonim
16-11-2015
Limba română
a fost răspuns
propozitie cu cuvantul lapte
Răspuns :
Аноним
Аноним
16-11-2015
mama a cumparat lapte de la magazinul de langa noi.
Answer Link
Coco941
Coco941
16-11-2015
la magazin are lapte ambalat in cutii colorate
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Prin Ce Se Deosebeste Republica Romana De Imperiu?2.Care A Fost Cauza Principala A Inlocuirii Formei De Conducere In Statul Roman?3.Explicati Termenii De Pax
Redacteaza O Compunere De 10-15 Randuri In Care Sa-ti Exprimi Sentimentele Cu Ocazia Aniversari Zilei Tale De Nastere, Cand Ai Fost Vizitat De Un Prieten Din Al
Pls,ajutor.daca A+b=7,iar B+c=10,aflati A+3b+2c.
Descompuneti In Factori[tex] (x+1)^{2}-9 [/tex] Si [tex]4(a+1)^{2}-9 [/tex] As Vrea Sa-mi Explicati Cum Se Rezolva !!!
1) Ce Este Subs In Acuzativ 2) Ce Sunt Atributul Pronominal si Cel Adjectival 3 Construiti Un Enunt In Care Termenul "fermecata " Sa Fie Pronume Predicativ
Un Teren De Sport Are Lungimea De 36 De Metri,iar Latimea De 2 Ori Mai Mica. Ce Distanta Parcurge Un Copil Care Inconjoara De Trei Ori Terenul, Deplasandu—se Ex
Determinati X apartine R Pentru Care Sunt Adevarate Egalitatile:a) (2x+1)[tex](2x+1)^{2}- X^{2} =0[/tex] ;b)[tex]2+(x+1)(x-1)=1-(x+2)(x-2)[/tex]
Ultima Cifra A Produsului 1·2·3·4·...·99 Este Egala Cu...
1.In Penarul Mihaelei Sunt 3 Creioane Galbene Si 2 Albastre. A)Care Este Probabilitatea Ca,luand Un Creion
Am La Engleza De Facut O Compunere Cu Titlul ,, Bunica Mea'' De 100 Cuvinte . Imi Puteti Da Niste Sugestii ??