RO Study
👤
Eduardos
Eduardos
16-11-2015
Engleza
a fost răspuns
5 mini dialoguri in engleza
Răspuns :
Amanda11
Amanda11
16-11-2015
hello children
hello lady teacher
today we invasion verb
better to write
everything i write on the blackboard
so over time English
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1 Verificați Dacă Perechea (1,0) Este Soluţie A Fiecăruia Dintre Următoarele Sisteme De Ecuații:x+y=1a2x-3y=2b(4x+5y = 4-x-2y=1'-0,2x+4,5y = -0,23,5x-0,(3)y=27C
Ex1 Este Fff Urgent Dau Coroana Ma Abonez
Salutare, Va Rog Sa-mi Scriti Lista Obligatorie De Carti La Literatura Romana Dupa Programa Scolara (liceu) Care Trebuie Citite In Clasa ,,VI"
În Curtea Școlii Sunt 85 De Copii Fetele Sunt De Patru Ori Mai Puține Decât Băieții Câte Fete Și Câți Băieți Sunt? URGENT!! AM NEVOIE ACUM!
Precizează Două Trăsături Ale Unei Prințese Adevărate Așa Cum Rezultă Din Textul Dat
Asociază Textul ,,Tovarășul Meu Voișel E Vrednic Vânător, Ca Mulți Altii" De Mihai Sadoveanu Cu Textul ,,Moartea Căprioarei" De Nicolae Labiș
Cine A Fost Vlad Tepes?
5. Completați Spaţiile Punctate Cu Răspunsul Corect (ascuțit, Drept Sau Obtuz) În Fiecare Din Următoarele Cazuri: A) P E M* B) * C) AL CORU O On So N True Ligou
Ce Insramna Fiecare Dintre Proverbele De Mai Jos. Dau Coroana1. Cine Se Scoală De Dimineață, Departe Ajunge.2. Dacă Tăceai, Filosof Rămâneai.3. Bate Fierul Cât
Unghiurile AOB Și BOC Din Figura Alăturată Sunt Adiacente complementare. Valoarea Lui X Este Egală Cu: a) 50°20'30" b) 40°20'40" c) 39°39'20" d) 40°40'40"