RO Study
👤
Anonim113
Anonim113
15-11-2015
Matematică
a fost răspuns
(√6+3)(3-√6)+(√5-7)(√5+7)
Răspuns :
Saoirse1
Saoirse1
15-11-2015
aplicam formul diferentelor de patrate=(9-6)+(5-7)=3-2=1
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Redatați Cuvinte La Care Folosiți Următoarele Prefixe : Ante , Contra, Hiper , Pre , Trons , Auto , Bio , Geo , Macro , Ten, Poli .2 Utilizți Ononime În Enunț
Completați Tabelul Următor Unghiul 49 De Grade Complementul= Suplimentul=
Determină Dacă Cititori Au Descoperit În Ziarul Zilei O Știre Cotidiană Sau Una Excepțională.Argumentează Răspunsul.Este Foarte Foarte Urgent
Scoateti Factori De Sub Radical Apoi Efectuati Calculele [tex] \sqrt{3 + \sqrt{12} } [/tex][tex] \sqrt{5 - \sqrt{20} } [/tex]
Perimetrul Unui Romb Are 16 Dm. Cati Dm Are Latura Rombului
Buna!! Ma Ajutati Si Pe Mn Cu Aceasta Fisa La Istorie?? Am Nevoie De Mare Ajutor Si Nu Stiu Cum Sa Lucrez Aceasta Fisa. Dau Coroana Si 10 Puncte!!!!Va Roggg Am
Dacă În Anul 2019 Cheltuieli Suplimentare Au Fost De Două Ori Mai Mici Decât Cheltuielile Pentru Publicitate Din Anul 2020 Când Programele De Pregătire Au Costa
Scrie Câte Două Cuvinte Care Să Conțină Diftongi,triftongi Și Hiaturi:ui,iai,i-e,au,ia.
A. This Text Advertises A Restaurant.B. You Can See This Text In A Shoe Shop.C. You Can See This Text In A Fashion MagazineD. You Can See This Text OnlineE. Thi
13 Scrie Cu Cifre Arabe Şi Apoi Romane. • Cel Mai Mic Număr Impar De Trei Cifre Consecutive • Cel Mai Mare Număr De Trei Cifre Identice Cel Mai Mic Număr Par De