RO Study
👤
Asasea
Asasea
15-11-2015
Matematică
a fost răspuns
7/12 ore cate minute
Răspuns :
Roxanasmileh
Roxanasmileh
15-11-2015
7*60:12=35 de minute
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Frumos Rezolvare La Acest Exercitiu In Atlas Cl. A 6a A 7a Macar In 30 De Minute
Copiii Aseaza In 4 Cutii Cate 9 Creioane. Cate Creioane Au Fost Asezate In Total In Cutii ?
Aranjeaza In Ordinea Alfabetica Cuvintele Din Enuntul Urmator: O Frunza Cazand De Pe Creanga Ramane Intinsa Pe Iarba Si-mi Pare Ca Toamna Isi Lipeste De Vara Ob
Va Rooog Repede Punctul (d) Dau Coroanăaaaaaaa
Termina Ecuatiile De Mai Jos Si Scriele In Forma Moleculara ,ionica Completa Si Ionica Redusa A ) H2SO4+MgO=>H2O+MgSO4 B) Hcl +AgNO3=> AgCl+ HNO3
Transformați În Minute:a) 25°=(25x60)'=7500";b) 48°c) 1059d) 1560
Va Rog Sa Imi Alcatuiti 4 Proproziti Cu Aceste Cuvinte. Toporas Si Brebenei Cocori Si Randunele. Câmpiile Si Munti Oile Si Mei.
Puneţi Verbele Din Paranteze La Modul Indicativ, Imperfect. Tradiţia Ne Spune Prin Legile Sale Nescrise Că Atunci Când (a Confecţiona) ……………… Mărţişoare, Femeil
Vă Rog Mult! Urgeent!Suma A Două Numere Este 41. De Aflat Aceste Numere Dacă Primul Este Cu 9 Mai Mic Decât Al Doilea.Dau coronița
- Fie Funcția F:R → R, F (x) = X^2+ 4x + M + 6, Unde M E R. Determinaţi M, Astfel Încât F(x) > 0, Pentru Orice X E R.