Răspuns :
Vara aceasta am citi o carte ea se numea ,,Dincolo de noi" ea m-a pus pe cinduri si m-a lasat cam putin confuz era acolo un citat care spunea,,Nu vreu sa fiu un geniu am destule probleme incercind sa fiu om" ,Citeva zile am stat si am cugetat asupra acestui citat comarindu-ma pe mine ,apoi dupa o sppptamina am ajuns pe la pagina 124 si acolo scria ,,Ma uit spre cer si sper ca intr-o zi totul se va schimba " (Anna Frank).Mi-am pus intrebarea de ce unii oameni nu le place sa citeasca ci prefra sa ste ain fata calculatorului din care nu afla nimic din contra apar consecinte Sa citesti e ceva minunat dezvoti intelecutl si te faci om!
Elena isi corecta caietul,aceasta descoperise si caietele din fosta clasa,iar aceasta suspina.Zgariase "la sange" caietul apasand cu stiloul rosu.Simtea "suspinele caietului" cand corecta fostul caiet.Dar totusi,era mult mai fericita cand isi vazuse caietele din clasa actuala,el ii "zambea" ducand lipsa de stiloul rosu.
Profesorul o laudase in fiecare zi,pentru ca era un elev model.Isi facea temele,ingrijea clasa si ajuta colegii.
Cum spune acel proverb,daca ai carte ai si parte!
Sper sa iti fi fost de folos :D
Profesorul o laudase in fiecare zi,pentru ca era un elev model.Isi facea temele,ingrijea clasa si ajuta colegii.
Cum spune acel proverb,daca ai carte ai si parte!
Sper sa iti fi fost de folos :D