RO Study
👤
Anonim
Anonim
15-11-2015
Limba română
a fost răspuns
modul de formarea cuvântului neîncredere
Răspuns :
CosmoteRo
CosmoteRo
15-11-2015
derivare ,de la cuvantul incredere + prefixul ne
Answer Link
AnaAnaIulia
AnaAnaIulia
15-11-2015
neincredere-cuvant format prin derivare cu prefixele ne- si in- si sufixul re legat de radacina crede de la cuvantul de baza a crede
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salutare Am Niste Exercitii La Matematici Aplicate, In Excel L Am Atasat Mai Jos vă Rog Astept Rezolvarea.
Daca Se Poate Aceste2 Exercitii?
O Trăsătură Relevantă În Textul Povestea Fără Niciun Fel De Morală De Alex Moldovan
Se Condsidera Punctele A(a;-7) Si B(3;-2). Determinati Valorile Numarului Real A, Pentru Care AB=13cm.VA ROG AJUTATI MA URGENT E URGENT IMI TREBUIE REPEDE VA R
Soluri Zonale Si Azonale
Definiti Termenii: Imperiul Caroligian, Domeniul Feudal, Rezerva Feudala, Dijmă, Cens, Robota, Senior, Vesal, Burg, Breaslă, Ghilda, Stil (arta) Romanic (a), St
Selectează Din Cadranul Următor Câte Două Valorimorale, Comportamente Civice Și Drepturi Respectate,specifice Fiecărei Categorii De Grupuri Menţionate Întabelul
A) 10 Caiete 12 Stilouri Costa 184 Bei. Cât Costa 25 Caiete Și 25 Stilouri daca Pretul Unui Caiet reprezinta 1/3 Din Pretul Unui Stilou? Rezolvare Prin Metoda A
2. Ana Are M Mere Cu 5 Mai Multe Pere. M Se Citește De La Tastatură Fiecare Măr Are 6 Semințeiar Fiecare Pară Are 4 Semințe. Să Se Afişeze Maxim Câți Copaci Va
Cartea Jungleidupă Rudyard Kipling1. Descrie Puiul De Om Ajuns În Fața Peșterii.Cum Îl Vede Lupoaica?Ce Crede Tatăl Lup?