RO Study
👤
Tania05
Tania05
15-11-2015
Matematică
a fost răspuns
20*a+3*7+4=
plzzzzzzzzzzzzzz help meeeeeeeeeeee
Răspuns :
Munmnc
Munmnc
15-11-2015
20a+21+4=20a+25=5(4a+5)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Este Propozitia Exclamativ .afirmativ .interogativ .Daca As Gasi O Lampa Fermecata Si Mi- As Putea Pune O Dorinta ,as Vrea Sa Am Un Chip Normal , Pe Ca
4) A) Deseori Adolescentii Nu Acorda Importanta Rugăciunii, Pentru Că Ei Cred Că Nu Au Nevoiede Asa Ceva.
Mă Ajuți Va Rog Mult
Justificări Și Prin Exercițiu.a) Sâmbătă, Complexul Muzeal „Orheiul Vechi" A Fost Vizitat De 3 Grupuri Acâte 30 De Turiști, Iar Duminică - De 5 Grupuri A Câte 3
Va Rog Repede Msssss
3.14. Write The Questions For The Answers Below:1.It's Under The Cheese.122.2.It's Ten O'clock.3.This Is Wizbook.4.It's Green£55.It's £5.6.It's A Pen.7.Yes, I H
Ce Calități Trebuie Sa Am Ca Sa Fiu Avocat?
Alcătuiește Propoziții Dezvoltate În Care Să Folosești Verbul "a Citi" La Timpul Trecut Persoana A Treia Numărul Plural. Un Substantiv Propriu. Verbul "a Ști" T
Vă Rog Exercițiile 1 Și 2Va Rog Sa Nu Mai Da-ți Raspunsuri Cand Nu Știți...ma Simt Foarte Urât cand Faceti Asa
Rezolvați În R Ecuația De Gradul II [tex]x^{2}[/tex]− 11x + 28 = 0 [tex]4x^{2}[/tex]+ 20x + 25 = 0 [tex]2x^{2}[/tex]− 3x + 5 = 0 Urgent!!!!! Va Rog Mult!!!