RO Study
👤
Iulianpisi
Iulianpisi
15-11-2015
Geografie
a fost răspuns
statele care au iesire la m mediterana
Răspuns :
Elavinia14
Elavinia14
15-11-2015
Spania, Franța, Italia, Grecia, Turcia
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5. Scrieți Câte O Fracție Ordinară Şi O Fracție Zecimală Egale Cu Următoarele Numere Raționale: A) §§; B) 25 100' C) 12/13; D) 1974; 7. E) F) 31 9,
► 5. Choisis L'article Convenable. 1. ... Courses ...2... Bouteille 3. ... Boucher .4...journal 4. 5... Restaurant 6. ... Hôtel 7. ... Baguette 8. Fleurs 9. Cro
Redactează Un Text De 10-15 Rânduri În Care Sa Descri Ființa Fabuloasă Care Fura Merele De Aur. In Redactarea Textului Tau, Vei Avea În Vedere: Să Respecți Tema
Vreau Un Proiect La Engleza Cities Of The Future 40-45 De Randuri Dau Coroniță
Caracterizarea Lui Tache Gheorghidiu Unchiul Lui Stefan Gheorghidiu Din Textul "Ultima Noapte De Dragoste, Întaia Noapte De Război" In 150 De Cuvinte Am Nevoie
Bună, Am Nevoie Sa Mi Răspundă Cineva La Aceste Intrebari Va Rog!
Construieste Patru Propozitii In Care Complementul Direct Exprimat Prin Substantiv Fãră Prepozitie Si Cu articol Hotãrât Sã Fie Asezat La Inceputul Propozitiei.
Cantitatea Pretul Costul 2 Rezolva Problemele Cu Plan Si Prin Exercitiu. a) Corina A Adunat 26 De Scoici, Iar Liliana - De 3 Ori Mai Multe. C putine Scoici Are
Ce Înseamnă Indici De Timp Și De SpațiuVa Rog Mult
Scrie Propoziţia, După Ce O Descoperi. Ghidează-te După Săgeţi! ti- E- a- cu Cu- na- chet chi- par- bri- de che pe Turi chi- des-