RO Study
👤
Anonim
Anonim
14-11-2015
Limba română
a fost răspuns
vreau si eu adj cu pisica
Răspuns :
AnaAnaIulia
AnaAnaIulia
14-11-2015
Pufoasa , frumoasa , sireata , lingusitoare , jucausa
Answer Link
Gogalniceanum
Gogalniceanum
14-11-2015
Draguta,morocanoasa,increzuta,pasnica,jucăușă ,SPER CA TE-AM AJUTAT!:3:)))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca Fiecare Latura A Unui Romb S-ar Mari Cu 25 Cm Perimetrul Rombului Obtinut Ar Fi De 6 M. Care E Lungimea Laturii Rombului
Am Nevoie De Un Text De Vreo 5 Randuri In Care Sa Spun Despre O Excursie In Care Am Fost Intr-o Tara Straina.sa Spun Ce A Mancat Si Ceva Turistic Dar In Engleza
Intr-o Remorca Sunt 330 De Scanduri De Brad Si De Fag. Scandurile De Fag Cantaresc, In Total, Cu 220 De Kg Mai Putin Decat Scandurile De Brad. Daca O Scandura D
Rezolvati In R Inecuatia:12x-(x+4)mai Mic Si Egal -3-(x-2); Va Rog Pe Deplin va Rog Frumos Ajutatima
COMPLECTEAZA UTILITATEA DE MASURA CORESPUNZATOARE.A.200 M=20 B.12000 M=12 C.36 HM=36000 D.570HM=57
Mircea Si Victoria Au Impreuna 77 Kg , Victoria Si Alina Au Impreuna 65 Kg , Iar Mircea Si Alina Au Impreuna 74 Kg. Cate Kg Cantareste Fiecare Copil? ( Va Rog A
Cum Calculez Aria Paralelogramului Si Cum Determin Pe AB stiind Ca: AD = 25 Cm,MD = 16 Cm ,AB Perpendicular BD.Fie BM Perpendicular AD,M Apartine (AD)
Ce Inseamna Proverbul "sangele Apa Nu Se Face"? Nu O Sa Dau Nici Un Multumec Celor Care Dau Copy-paste . Mutumesc .
1. Gasiti Insusiri Pentru Cuvintele Date .codru Des pasari......luminis....balta.....trestie.... luna....soare ...... stele....2. Gasiti cuvintele, Orientandu
Am Nevoie De Un Final Al Eseului Pe Tema,,familia Nu Judeca Ci Iata,,